Pokolból mennyország
2020. április 19. írta: PCAS

Pokolból mennyország

17.jpg

A napokban sétálgattam és elmélkedtem a tiszarádi mentőállomásunkon.

Egykor több ezer kutya lelte itt halálát a korábban itt működő sintér vállalkozás által. Mára már a béke szigete.....
Hosszú évekig harcoltunk ellene, kemény csata volt, de megérte!

Nézem a naplementét, a tájat és kavarognak bennem az érzések, gondolatok, emlékek. Ma már csak ez a vasdarab emlékeztet a kutyaholokausztra, ami a halálos injekciók előkészítésére szolgált. Mivel a mi munkánk nagyrészt elég szomorú, így megtanuljuk idővel a "pozitivumok" kiemelését minden fájdalmas szituációban. Ez is egy a sok közül, de el kell ismernem azóta több száz kutya köszönheti ennek a telepnek az életét, amit sikerült felszamolnunk, majd átvennünk saját működtetésre.

Higgyetek magatokban és tartsatok ki a célotok mellett! Megéri! Sose nézzétek le a "kis" eredményeiteket, hiszen hosszú távon jelenthetnek hatalmas siker történeteket! Ez is csak egy gyilkolótelep volt évekig. Egy a sok száz közül az országban, mert ez az elavult kiírtó rendszer még működik. A felelőtlen állattartók tartják életben .....

Még is több ezer halál helyett több ezer életet jelent az évek alatt napjainkra!
Nem szeretjük, de együtt élünk a múltjával és csak előre nézünk!

Az egyik mentőállomásunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr3715627672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása