R.I.P. A megmérgezett, mátészalkai cica
2021. március 03. írta: PCAS

R.I.P. A megmérgezett, mátészalkai cica

18_3.jpgTegnap megpróbáltuk, a mára már bizonyítottan lehetetlent

Mátészalkán találták, akkor úgy tűnt balesetes cicát.. Ottani állatvédő Noémi kért segítséget neki, igent mondtunk rá, mert látszott rajta, hogy nagy a baj.. Sajnos a kórházba már egyértelműen kiderült, hogy nem baleset, hanem mérgezés. Nagyon kihűlt, de megpróbáltuk.

Ahogy kezdett melegedni, vele együtt jöttek a rohamok. A vérlabor pedig egyértelműen bizonyossá tette, hogy a mája és a veséje is nagyon durván elszállt.. Orvosainkkal egyeztetve egy éjszakát megpróbáltuk mélyaltatásba, hogy kijön e rohamokból, de sajnos a reggel nem hozott jó híreket.. Ugyanúgy rohamozott, vagy egy másik világ küszöbén, vegetálva elfekvő volt..

Így bármennyire nem szeretjük, de meghoztuk azt a döntést, ami esetében a leghumánusabb, és elengedtük oda abba a világba..

Végtelenül sajnáljuk, hogy neki csak ezt tudtuk adni, hogy ne szenvedjen iszonyatos kínok között.


Ez most fáj.. De tudjuk, hogy így volt helyes.. Sajnáljuk.

KÉRJÜK figyeljetek rájuk.. Ne tegyetek olyan helyre vegyszert, mérget, ahol ők könnyen hozzáférhetnek.

Senki sem érdemli ezt a kínhalált..

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr8416448620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása