Nani, az orvosnál
2021. március 16. írta: PCAS

Nani, az orvosnál

20_10.jpgVele még csütörtökön voltunk vizsgálatokon.

Bódításba került sor a röntgenre, mert másképp nem lehetett a lábcsonkokról felvételt készíteni. Szóval ez a lány ahogy a röntgen is alátámasztotta, így született. Hiányos végtagokkal. (nem kezdek bele nagy monológokba, hogy miért nem kellene házilag szaporítani.. Mondjuk ezért se..) Ahogy megtanulta használni, a sajátos módján járni velük, rajtuk a felülete itt ott teljesen behegesedett.



A laborja teljesen jó, aminek pedig nagyon örülünk, hogy dirofilaria és giardia tesztje is negatív. Közben megrendeltük neki a kocsit is, amivel sokkal könnyebben és minőségileg pedig tökéletesen fog tudni közlekedni. Nagyon ügyes volt, és lenyűgözött mindenkit a lényével. Árad belőle az élet.

Ha szeretnétek támogatni a kiskocsiját,

PCAS Állatmentő Egyesület
Tiszántúli Takarékszövetkezet
68800099-11083030-00000000
PayPal petscare2000@gmail.com

A nevének feltüntetésével köszönöm.

Ha nem, természetesen azt is megértem.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr1516466466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása