Zaida
2021. március 02. írta: PCAS

Zaida

14_8.jpgHogy pontosan mi történt vele, sose fogjuk megtudni..

Prügyön találták, a szeméttelepen.. Szerintem ez így önmagában elég is.. Balázs Andi kért neki segítséget és persze hogy igent mondtunk, mikor láttuk a sérülés jellegét. Ezúton is köszönjük neki, hogy elment érte és elhozta egy nagy távon nekünk

Sajnos Zaida esete sem egyedi ebben az országban. Olyan vidékről jött, ahol az emberi életnek sincs túl sok becsülete, nemhogy az állatoknak..

Nagy valószínűséggel, a tartás módjára utaló jelekből és a sérülés jellegéből tulajdonképpen meg akartak tőle szabadulni, aztán egyszerűen kidobták a szeméttelepre..

A nyakába mélyen több ponton belevágott a madzag, amivel kikötve élhetett valahol.. Sebei fertőzésnek indultak, bűzlenek a gennytől.. De nem ez a legnagyobb probléma. Valamilyen éles tárggyal fejbe vágták, több ponton átszakítva a koponya csontot is, tátongó lyukon a szeme felett az agyvelő is kint van, ez okozza az ödémát a jobb arcfélen.. Bízunk benne, hogy a látása nem sérült, a jobb oldali szeme menthető..

A koponya fentebbi szakaszán is átszakadt a koponya csont, több lyuk vált láthatóvá a sebek kitisztítása után.

Mindezt természetesen bódításba, mert ez iszonyatos fájdalommal jár.. Ennek ellenére egy végtelenül kedves kislány, kb 1-1,5 éves.. Kapott infúziót, illetve elkezdtük neki az antibiotikumot, holnap pedig műtétileg feltárják a sérült területet, hogy lássuk a sérülés mértékét, nagyságát, jellegét..

Bízunk benne, hogy minden rendben lesz és bár tudjuk, hogy hosszú lesz az út, de szeretnénk megcsinálni vele, érte, ha már ennyi mindent túlélt ez a lány.

A költségek is tudjuk hogy magasak lesznek, de mi szeretnénk neki esélyt adni, mert megérdemli.

Minden segítséget köszönünk

Bankszámlaszám :
PCAS Állatmentő Egyesület
68800099-11083030-00000000
Euro számlaszám : PCAS Állatmentő Egyesület
HU39 12042816-01665254-00200005
PayPal: petscare2000@gmail.com
Adószámunk (1%°) : 18805831-1-15

Köszönjük ha támogatjátok munkánkat, ezt tehetitek az adó 1% felajánlásával is
Adószámunk: 18805831-1-15

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr5816447282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása