Hivatásunk
2021. március 02. írta: PCAS

Hivatásunk

13_9.jpgAz elmúlt 10 évben több, mint 7000 kutyát mentettünk gyepmesteri telepekről, rossz tartási körülmények közül, utcáról.

Nagyon sok "esélytelent", vakot, bénát, öreget, agresszívet, feketét, nagyot, olyanokat, akik senkinek nem kellenek ... Esélyt adtunk mindenkinek!

10 éve ennyit tudtunk elérni, hogy a tiszarádon van egy ingatlan, amit folyamatosan tákolunk. Ez nem siránkozás, hanem kőkemény tények Magyarorszagon 2021-ben! Nincsenek segítőink, önkénteseink, nagy külföldi szervezeti támogatóink, akik segítenek fejleszteni. 3nő....

FOLYAMATOSAN MENTÜNK , több megyében is több gyepmesteri telepről. Állandóan úton vagyunk. Két másik gondozási helyen is ápolunk és gondozunk mentett kutyákat. A MENTETT KUTYA LÉTSZÁMUNK folyamatosan 140 feletti. Nincs sofőrunk, mentősünk, ferfiak sincsenek, nincs titkárnőnk, diszpécser szolgálat, egyéb munkatársunk. Minden mentési, szállítási , szervezési, logisztikai, marketing, levelezési, gondozási, javítási, fizikai es egyéb feladatot magunk látunk el! ... Küzdünk az orvosi költségekkel , mentési költségekkel , autóink szerviz költségeivel, a millió bejelentéssel , kenneleink és kutyaházaink romló állapotával, a hatalmas fizikai megterheléssel, a sárral, a minket érő vádakkal, negatív kritikákkal, a millió feladat mellett próbálunk liciteken és adományvásárokon pénzt szerezni, mert semmiféle állami es pályázati forrásból támogatással nem rendelkezünk.

A HAGYOMÁNYOS GYEPMESTERI (GYILKOLÓ) INTEZMENYRENDSZER ELLEN HARCOLUNK HOSSZÚ ÉVEK ÓTA , hogy ne gyilkolják le a befogott es elszállított kóbor és kóborló állatokat, hanem kapjanak törvény által megadott esélyt es ne tarthasson mindenki állatokat, büntessék a rossz tartást!
www.gyepmesteritelepek.hu

KELET - MAGYARORSZÁGON küzdünk, Szabolcs megyében. Dolgozunk Hajdú - és Borsod megyében is... Keleti pokol

SZERETNÉNK egy másik TERÜLETET Nyíregyháza közelében, ahova átköltözhetünk, bár ahhoz sem lesz segítségünk , de álmodunk róla. Pénzünk nincs kifizetni egy 20 milliós ingatlant és még építkezni is.. Szóval ez évek óta csak álom es úgy néz ki az is marad.

Cigánysoron van a mentőállomásunk. Gyakran betörnek, lopnak, rongálnak.... Mit is hagyhatnanánk itt ami szép és gyönyörködtet.....

https://www.facebook.com/142881845755779/posts/3816308875079706/

De mi nem adjuk fel! Küzdünk tovább ezekért az ártatlan áldozatokert, még ha segítség és lehetőségek nélkül csak ilyen körülményeket is tudunk nekik biztosítani! Egy biztos éhezni, fázni sosem fognak es orvosi ellátást is mindig biztosítjuk szamukra!

Köszönjük az ADÓ 1 % felajánlasokat, anyagi és tárgyi adományokat!

KERESÜNK NYÍREGYHÁZÁN és BUDAPESTEN tárgyi ADOMÁNY ÁTVEVŐ HELYET , aki biztosítani tudná, hogy az adományozók ott hagyhassák számunkra az adományokat, amiket természetesen mi rendszeresen elszallítanánk onnan.

Adószámunk : 18805831-1-15

Bankszámlaszám :
PCAS Állatmentő Egyesület
68800099-11083030-00000000
Euro számlaszám : PCAS Állatmentő Egyesület
HU39 12042816-01665254-00200005
PayPal: petscare2000@gmail.com

MUNKÁNKRÓL BŐVEBBEN : www.pcas.hu

Happy ends oldalunk ➡️ https://www.facebook.com/PCAS-Állatmentés-Happy-Ends-1548749271885359/

Macskamentés oldalunk ➡️ https://www.facebook.com/pcas.macskamento/

Állatkísérletek elleni oldalunk➡️ https://www.facebook.com/allatkiserlet.mentes/

Ivartalanítás oldalunk ➡️ https://www.facebook.com/ivartalanits/

Önkormányzati oldalunk ➡️ https://www.facebook.com/koborlok/

Magyarország gyepmesteri telepei oldalunj ➡️ https://www.facebook.com/magyar.gyepmesteri.telepek/

Gyepmesteri telepeken gazdára váró állatok oldalunk ➡️ https://www.facebook.com/gyepmesteri.telepek/

Állatbarát Magyarország oldalunk ➡️  https://www.facebook.com/animal.friendly.hungary/

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr1516447214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása