Peggie
2021. február 15. írta: PCAS

Peggie

501_1.jpgHétköznapi tragédia az ő története is, ami kicsiny országunkat illeti..  Sajnos..

Bátran kijelentem, hogy az állatvédelemre - ami alapvetően túlterhelt-, szintén hatalmas terhet ró a hagyatéki kutyák rendezetlen sorsa..

Peggie is egyedül maradt.. Magára hagyták..  Peggie nem fiatal, fogai nincsenek, az életkora valahol 10+.. Volt gazdája, aztán meghalt.. Ő 1, vagy 2 napot volt halott gazdája mellett, mikor megtalálták.. Természetesen rá nem tartottak igényt, és az a hölgy aki próbálta rendezni sorsát, először úgy tudta elaltatták.. (igen, ez is gyakori végkifejlete ezeknek a tragédiáknak..)

Aztán kiderült, hogy még él, egyedül, bezárva a házba.. Néha visznek neki enni és annyi.. Itt kerültünk mi a képbe, a segítségkérés megérkezésekor igent mondtunk rá, azonnal intézni is kezdtük.

Köszönjük a Tiszafüredi gyepmesteri telep és Járdán Éva segítségét, azonnali reagálását, mire megtettük a nem kis távolságot, már vártak minket, Peggievel.

Nem, nincs jól, sem lelkileg, sem fizikailag. A szemei biztosan műtétet igényelnek, a többi vizsgálata hétfőn lesz, mivel hétvégén csak sürgősségi ügyelet van.



Szeretném hinni, hogy még megéljük, hogy legalább a "hagyatéki kutyákként" látóterünkbe kerülő állatok száma egyszer közelíti majd a nullát..

Kérünk minden állattartót, hogy felelősen gondolják végig és lehetőségeik mentén próbáljanak meg jövőt biztosítani kedvenceiknek, egy esetleges családi tragédia bekövetkezése esetére is..

Köszönjük ha segítettek, ha támogatjátok munkánkat

PCAS Állatmentő Egyesület
Tiszántúli Takarékszövetkezet
68800099-11083030-00000000

PayPal petscare2000@gmail.com

Adó 1%: 18805831-1-15

Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr216427878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása