A változás szele
2020. október 13. írta: PCAS

A változás szele

122_3.jpgEgy célunk van : VÁLTOZTATNI AZ ÁLLAPOTOKON VÉDENCEINK JAVÁRA.

Sok állatvédelmi kérdést érint a változtatás, kell a prioritás, és kell a mindenkori állami akarat. A tapasztalatot, szakmai tudást, gyakorlatot és a kipróbált, működő módszertant az állatvédelem birtokolja. Aki ezt felismeri az képes csak hosszú távú pozitív és fenntartható eredmenyeket elérni.

Ahol kinyílik egy ajtót, ott mi be fogunk menni, mert kötelességünk kiállni a védenceinkért, kötelességünk mindig újra megpróbálni változtatni a helyzetükön. Kötelességünk hinni abban, amit évek óta teszünk, és ennyi év után kötelességünk nem feladni és lehetőséget adni annak, aki használni akarja a tapasztalatainkat attól függetlenül, hogy eddig nem történt semmi, nekünk kötelességünk kitartani, hinni és élni minden lehetőséggel, ahol a szakmai tapasztalatainkkal egy maradandó és az állatokat valóban támogató világot formálhatunk együtt, értük.
Mindig fel fogunk állni és mindig tovább fogunk próbálkozni még erősebben, még tapasztaltabban, egyre kitartóbban.

Köszönjük a meghívást és az érdeklődő figyelmet Ovádi Péter miniszteri biztosnak. Rajtunk semmi nem fog múlni!

Fotó: Agrárminisztérium - Ovádi Péter
2020.október 12.

pcas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr5616237866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása