S.O.S. - Szervezeti segítséget kérünk!
2020. október 12. írta: PCAS

S.O.S. - Szervezeti segítséget kérünk!

121_3.jpgKelet-Magyarországon (is) belefulladunk a bull típusú kutyákba!!!

Mar 20 felnőtt és 12 kölyök bull típusú mentett kutyánk van, ezen kívül itt 6 gyepmesteri telepen már 12 ilyen típusú kutya vár mentésre!!

Sürgősen szervezeti segítséget keresünk a szamukra!!! Egyedül nem győzzük! Ezek a kutyák előbb - utóbb el lesznek altatva, ha nem tudjuk őket kihozni! Van aki már 1 éve vár! Mos nem részletezzük honnan kerülnek ezekre a telepekre! Ennek megoldásához állami akarat kellene, mi állatvédők kevesek vagyunk a feladathoz... Ők csak szenvednek és mi is attól, hogy nem tudunk eleget segíteni, mert csak ömlenek az utcákra es a gyepmesteri telepekre.

FONTOS INFORMÁCIÓ
Sajnos oltás, ivartalanítás nincs, mi nem tudjuk megoldani jelenleg és viselkedésük is ismeretlen külső környezetben. Nincs hova visszahozni őket ha probléma adódik, így csak szervezetekhez kerülhetnek először, akik felkészítik a gazdásításra, megismerik alaposan a viselkedésüket és felelős gazdát keresnek!

pcas.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr6216235338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása