Kona
2020. október 11. írta: PCAS

Kona

106_3.jpgEddig nem írtunk róla, mert igazából magunk sem tudtuk, hogy hogyan tudnánk azt leírni, hogy megannyi vizsgálat után sem tudjuk hogy mi a baj.

Azt tudtuk, hogy addig megyünk, amíg valami megoldás nem születik számára. Szerepi gyepmesteri telepről mentettük, az első pillanattól nem volt "kerek" az állapota. Bár gyorsteszt negatívat jelzett, mint kiderült Dalma doktornőnek hála, Kona nagyon súlyos szívférgességgel küzd, annak is az utolsó stádiumában, amikor is a kifejlett férgek már a szívében tanyáznak..

Minden nap bármelyik perce lehetett volna neki az utolsó, ha a férgek a vérárammal elindulnak.. Az elmúlt napokban voltunk ultrahangos vizsgálaton vele, ma este pedig Dalma doktornő és csapata elvégezte a féreg eltávolító műtétet.

Végig izgultam, tovább tartott mint terveztük, de sikerült. Az összes férget sikerült kiszedni.

Még van előttem kb 200 km és néhány óra, fáradt vagyok és megálltam egy kávéval tuningolni, de bízom benne, hogy megérte.

Nagyon sok gyógyszert kell még szednie, és 2-3 hónap múlva kontroll, hogy lássuk hogy milyen jellegű maradandó károsodása lett a sok év alatt, amíg egyedül küzdött ezekkel a férgekkel.

Szükségünk van a segítségre, nézzétek ennek a nyanyusznak az arcát. Nem tudtuk nem megpróbálni.

PCAS Állatmentő Egyesület
Tiszántúli Takarékszövetkezet
68800099-11083030-00000000
PayPal petscare2000@gmail.com

Köszönjük.
Ági Pcas

 

pcas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr5016235318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása