Nyíregyháza - Budapest
2020. október 08. írta: PCAS

Nyíregyháza - Budapest

82_4.jpgMa sem unatkozunk. Sok hírrel le vagyunk maradva, de nagyon sok a munkánk. Nem tudom túl szépre cizellálni a mondandómat, mert nagyon fáradt vagyok, de szerettem volna tájékoztatni azokat, akiket érdekel mi történik nálunk.

Hétfőn és kedden gyepmesteri telepekről mentettünk. Kettőt sikerült kiürítenünk, persze ez nem tart sokáig. Ma Ági már uton van Budapestre egy mentett cane corsoval a NOÉ Állatotthon Alapítványhoz és egy szívbeteg kutyankkal Konával, mert időpontra kell oda érni vizsgálatra vele, én (Betty) pedig 3 újabb gyepmesteri telepen gyűjtöm össze ma délelőtt a kutyákat, akiknek egy része nálunk marad, a többiekkel pedig indulok én is Budapestre az Eszkuláp Állatvédő Egyesülethez és a Budaörsi Állatmenhelyre, akik szintén fogadnak mentett kutyákat.

3 nap alatt 6 gyepmesteri telepen dolgoztunk 3 megyében (Szabolcs, Hajdú, Borsod). Ma éjszakáig úton leszünk, hogy mindenki biztonságban beszálljon és célba érjen. Ahhoz, hogy ezeknek a gyepmesteri telepekre került állatoknak legyen jövőjük, sajnos megfeszített tempóban kell dolgoznunk. Ha az állatvédők nem segítenek ezeken a helyeken, a beszállított állatok tovább helyezési lehetőség híján mind meghalnának. Mindezek felett nagyon sok bejelentés is érkezett és 2 rossz állapotú mentett kutyánk a kórházban van. Vállalatunk egy parvos kutyát az újfehértói gyepmesteri telepről, egy daganatos öreg kutyát, egy rossz állapotban lévő bull típusút a szerepi gyepmesteri telepről és a mai nap még további 13 kutya kerül a gondozásunkba. Egy balesetesünket már másodjára is megoperálták és Emma is átesett a sérv+emlődaganat+ivartalanítás operáción. Vannak halottaink, nagyon sok új kutyánk csak időnk nem sok van folyamatosan megmutatni mi történik, kiket mentünk. De ígérem pótoljuk.

81_4.jpg

Aki szimpatizál állatmentő munkánkkal, megköszönünk minden támogatást,mert nagy szükségünk van rá, hogy folyamatosan tudjunk menteni.

PCAS Állatmentő Egyesület
Tiszántúli Takarékszövetkezet
68800099-11083030-00000000

Külföldről
Raiffeisen Bank
PCAS Állatmentő Egyesület HU39-12042816-01665254-00200005 SWIFT: UBRTHUHB
PayPal petscare2000@gmail.com

Köszönjük.

Aki nem ismer minket, a weboldalunkon is tájékozódhat tevékenységünkről.

Betty
PCAS


pcas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr5716231768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása