Mindennapjaink
2020. október 06. írta: PCAS

Mindennapjaink

4_9.jpgSok minden történt már eddig is, amikről még egy betűt se írtunk, és a mai napunk is nagyon húzós..

Szerepi gyepmesteri telepen vagyunk.. Közben hívás a Nyíregyházi guszevből (cigánytelep, mi használjuk ezt a szót, mert létezik) nagyon rossz állapotú kutyáról.. Egyeztetünk szervezetekkel, közben leszervezem a kórházat is, de van egy rossz állapotú bull típusú fiú is. Úgy tűnik vak is.. A kb esélytelen skatulya..

Szerepről, a gyepmesteri telepről 3 kutya jön velünk, a bull fiú velünk marad, a barna kislány az eszkuláp lányok szárnyai alá kerül, a fekete óriás a NOÉ Állatotthon cane corso mentéséhez. Köszönjük nekik.

A néni pedig a kórházba.. Kifakadt emlődaganattal, legyengült állapotban, iszonyatosan kiszáradva.. Az ultrahangon a vesék is "csúnyák".. Várjuk a verbiokémiát, addig is erősíteni próbálják orvosaink.. Nem tudjuk mi lesz.. Meglátjuk.. Közben úton vagyunk Demecserbe.. Ott beszáll egy újabb bull-szerű fiúcska..
Nem ilyen napokat rajzolnék az emlékkönyvembe.. De ez van.. Igyekszem felvenni a lemaradt szálakat és mindent bepótolni az elmúlt hetekből..

Szükségünk lenne segítségre.. Van parvos kutyánk szintén egy gyepmesteri telepről, meg egy piometras lepasszolt kutyánk, aki babéziás. Lassan tele a kórház megint velünk, csak időnk nincs.. semmire.. írni se..
Köszönjük, ha segítetek.

PCAS Állatmentő Egyesület
Tiszántúli Takarékszövetkezet
68800099-11083030-00000000

Külföldről
Raiffeisen Bank
PCAS Állatmentő Egyesület
HU39-12042816-01665254-00200005 SWIFT: UBRTHUHB
PayPal petscare2000@gmail.com

Köszönjük.
Ági

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr9816228864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása