R.I.P. Shirley
2020. szeptember 10. írta: PCAS

R.I.P. Shirley

80_4.jpgSokan kérdezitek mi történt Shirleyvel. Meghalt. Parvos volt.

Nyeszlett apró testű alig 1,5 kg. Úgy tűnt egy hét küzdelem után, hogy talán.. Elkezdett enni is.. Csak valahogy a teste önmaga ellen fordult. Egy nap alatt felvizesedett, mint a laborjából kiderült elfogyott a vére tulajdonképpen. Olyanok lettek az erfalak mint egy szita.. Minden folyadék felgyűlt a bőre alá.. Megpróbáltuk a speciális infúziót is, bízva abban, hogy visszatölti a hiányzó alkotókat az ereibe, de nem sikerült. Feladta.



Sajnálom hogy nem vagyok jó abban, hogy rögtön beszámolok, de van hogy nem megy érzelem mentesen. Mert mikor bármit odaadnál a semmiből is, hogy életbe maradjon és mégse, akkor csak úgy elfogysz. Ez történt. Ő meghalt, és én egy kicsit vele haltam. Ennyi történt. De ettől köszönöm azoknak, akik velünk együtt hinni akarták hogy sikerül.
(Ági Pcas)

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr3716196376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása