Minci
2020. augusztus 03. írta: PCAS

Minci

75_4.jpgAz, a mostmár kb 4 hónapos kislány, aki gombás fertőzéssel került be a kórházba, majd a volt tulajdonosa az euthanasiat választotta..

Orvosaink természetesen megtagadták és így került hozzánk.. Sokáig volt kórházba mivel zoonozis betegség, aztán hazacuccolt karanténba. Tegnap pedig megkapta a második injekciót a gombás fertőzés ellen, bár már nyoma sincs testén a fertőzésnek. És pucoltunk füleket, persze ez neki nem tetszett annyira, aztán jöttek a tesztek.

Veszek egy mély levegőt. Veszek, mert mai napig a fülembe csengenek a volt tulajdonosa szavai, nem volt baráti beszélgetés, szerinte nem tudok megértő lenni, "mert ez egy nagyon beteg 16 éves cica egyetlen gyereke" és inkább adjam vissza (miután meggyógyult persze..) mert nála jobb helye lesz mint egy menhelyen.. És az euthanasia csak egy nyelvbotlás volt..Nos. Tényleg nem tudom megérteni és elfogadni, egyiket sem.. szóval ezek a szavak nem engedtek nyugodni ezért akartam a tesztet, mielőtt bárkivel összeengedem.



A teszt alig futott fel, már bejelzett a FIV.. pozitív. Köznapi néven macska AIDS. Élhet sok évig, immunerősítés nélkülözhetetlen, de sosem lesz egészséges. Csak egyedüli cica, vagy tudottan orvosilag igazolt módon másik FIV pozitív cica társa. Természetesen ugyanúgy mint minden cicánk oltva chipezve és ivartalanítva lesz, és ennek ellenére ő is otthont keres, bár tudom kevesebb eséllyel..

Köszönjük ha segítettek nekik
PCAS Állatmentő Egyesület
Tiszántúli takarékszövetkezet
68800099-11083030-00000000

Külföldről Raiffeisen Bank:
PCAS Állatmentő Egyesület
HU39-12042816-01665254-00200005
SWIFT: UBRTHUHB
PayPal petscare2000@gmail.com

pcas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr4516101704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása