Dorka néni
2020. július 29. írta: PCAS

Dorka néni

75_3.jpgHétfőn került hozzánk Baktalórántházáról Dorka néni. Egy nagyon előrehaladott kifakadt emlődaganatos néni.

Kb 12 éves, gyönyörű fehér szempillákkal félősen, de mégis nyugodtan néz az emberre. Lemondtak róla, vállaltuk.

Dorka nagyon rossz helyzetben van. Az emlődaganat mellett, ami a teljes emlőlécet érinti, van egy hatalmas sérve is.. Az ultrahangos vizsgálat egyértelműen mutatta, hogy a méhe türemkedett ki a sérv kapun keresztül. Ami még inkább kétségbe ejtő, hogy folyadékkal teli, ami gennyes méhgyulladásra utal..

Tegnap reggel miközben helyt álltunk Hajdúszoboszlón egyeztettünk orvosainkkal, és úgy döntöttünk hogy akkor első körben a kifakadt daganat kerül eltávolításra, a sérvet is muszáj természetesen bezárni, valamint a méhét is eltávolítani, azaz ivartalanítani.. Ettől többet nem bír a szervezete, így még legalább egy, de lehet 2 műtét is vár rá pluszban, amikor a teljes emlőlécet eltávolítják. Aminek örülünk, hogy a mellkasi röntgen tiszta, nem mutat áttétes beszűrődést. Viszont a beleiben megállt az ürülék, gyakorlatilag bele van kövesedve.. Ezt még hétfőn kimosták belőle.

Ez a néni nagyon megérdemli, hogy legalább nyugdíjas éveit ami még vár rá végre törődésben, szeretetben élje ennyi év hanyagsag után.. A költségek előzetes egyeztetés alapján a 150 ezer forintot fogják elérni, de mi hisszük hogy veletek Dorkának is tudunk jövőt adni.



Segítettek?

PCAS Állatmentő Egyesület
Tiszántúli takarékszövetkezet
68800099-11083030-00000000

Külföldről Raiffeisen Bank:
PCAS Állatmentő Egyesület
HU39-12042816-01665254-00200005
SWIFT: UBRTHUHB
PayPal petscare2000@gmail.com

Közleménybe "Dorka"

Köszönjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr4116082298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása