20 éve az állatok szolgálatában
2020. július 16. írta: PCAS

20 éve az állatok szolgálatában

a3.jpg
TUDTÁTOK, HOGY IDÉN ÜNNEPELJÜK A 20. ÉVES ÉVFORDULÓNKAT?

A nyírbogáti szaporító ügy az egyik születésnapi “ajándékunk" az univerzumtól,és őszintén reméljük, hogy az előzetes letartóztatástól eljutunk a letöltendő börtönig! Köszönjük minden együttműködő szervezetnek es hatóságnak!

A szervezetünk 2000-ben alakult, 2010-től pedig a gyilkolótelepek ellen is küzdünk. Így 10 év távlatából ideje lenne már, hogy végre változzon is valami! Mi nem adjuk fel! Innen már nincs hátra arc.



A fotókon az elmúlt hetekben a gondozasunkba került állatokat láthatjátok. Sajnos folyamatosan telnek meg a gyepmesteri telepek senkinek sem kellő kidobott, kóbor állatokkal , emelett ömlenek a bejelentések is.



Jelenleg a mentőállomásunkat is próbáljuk fejleszteni, hogy kerítés biztonsagos legyen, javítani kell a keneleket és újabb kennelre is szükség van. Mindezek mellett napi szinten harcolunk önkormányzatokkal, hogy humánusan intézzék a sokszor kaotikussá kóbor kutya helyzetet. Ehhez állandó figyelő szemek és folyamatos jelenlét szükséges részünkről, hogy, még időben be tudjunk avatkozni es segíteni tudjunk ezejen az állatokon, akikre már csak a halál várna, mert nem kellenek senkinek.

Jelenlegi költségeink az orvosi számlákkal és a mentőállomás fejlesztéssel élérik a 2 millió forintot. Nincs honnan segítséget kérnünk a civil állatbarátokon kívül, így kérünk mindenkit, aki szimpatizál törekvéseinkkel és állatmentő munkánkkal, az támogassa tevékenységünket.

Megmutatjuk hamarosan azt is, hogy alakul a mentőállomásunk.

Készülünk egyéb akciókra is, de ahhoz hogy állatokat tudjunk menteni, sajnos nekünk is mindent ki kell fizetnünk a tankolástól, a szervizen át az állatorvosi költségekig. Ebben a hónapban a 3 autónk javítási és szervizelési költsége sajnos éléri az 500.000 Ft-ot. Sajnos idén is, mint eddig mindig az adó 1% lesz az egyetlen amire a jövőben építkezhetünk, ezen felül minden kiszámíthatatlan, arra pedig nem lehet tervezni.

Mindezek ellenére mi tovább küzdünk a gyilkolótelepek ellen és a magyar GYILKOLÓRENDSZER megreformálásán!

NEMET MONDUNK A GYILKOLÁSRA!

Köszönünk minden segítséget!

PCAS Állatmentő Egyesület
Tiszántúli takarékszövetkezet
68800099-11083030-00000000
PayPal petscare2000@gmail.com
Köszönjük


pcas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr1016009182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása