Bilbó és Sunset
2020. július 14. írta: PCAS

Bilbó és Sunset

405.jpgVasárnap kértek segítséget tőlünk ennek a két babácskának. Testvérek.. Persze a nem kívánt szaporulat "fajtából".. 

404.jpg
Bilbó a kisfiú nagyon nincs jól. Nem eszik, nem iszik, fenekét, végbelét már beköpték a legyek.. Persze hogy elmentünk értük. A kórházba vezetett velük az utunk. Bilbó orra beszáradva, szeme csupa váladék. Ilyenkor mindig nagyon megijedünk. Teste telis tele légy petékkel.. A feneke, a lábai a hasa.. Volt ahonnan csak a szőr eltávolításával együtt tudtuk leszedni apró testéről.. Aztán jöttek a tesztek.. Parvo és szopornyica. Egyenlőre negatív mindkettő.. Megelőzésből megkapta az ellenszérumot, és megkezdtük az antibiotikumos kezelést. Várunk.

Sunset a kislány jobb állapotban van, de mivel együtt voltak ő is átesett a protokollon, szintén megkapta az ellenszérumot is, és várunk. Néhány nap múlva kiderül, hogy javulás lesz e, vagy kezdődik a nagy csata az életükért 


Segítséget kérünk.

PCAS Állatmentő Egyesület
Tiszántúli takarékszövetkezet
68800099-11083030-00000000
PayPal petscare2000@gmail.com

Köszönjük


pcas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr5016003916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása