Nyírbogáti Orion
2020. július 07. írta: PCAS

Nyírbogáti Orion

11_3.jpgA hetünk nagyon húzós, nincs nagyon időnk az online jelenlétre..

Az állatok állapotfelmérése folyamatosan történik minden szervezetnél.. Orion szintén múlt héten került hozzánk. Fához láncolva élt minden nélkül.. Viselkedése is magán hordozza az elhanyagoltsag nyomait, dekoncentrált, pörög.. Ettől jóval nagyobb baj, hogy az összes eredménye eddig problémát jelez.. Laborja nem jó, ráadásul dirofilaria és giardia pozitív is. Várjuk a PCR labor eredményt, hogy lássuk milyen féreg fertőzéssel állunk szemben (szív- és /vagy bőrféreg)

2_5.jpg

A giardia egy egysejtű élősködő ami súlyos hasmenést emésztési problémákat okoz, kiszáradáshoz vezethez, ráadásul zoonozis ami azt jelenti az emberekre is veszélyes.. Ezen felül bolhák tömkelege és "természetesen" bélférges is.. Füleit elkezdtek megenni a legyek.. Alultáplált, a szőre töredezett, sprőd..Van mit helyrehozni nála.


Kérjük a segítségeteket

PCAS Állatmentő Egyesület
Tiszántúli takarékszövetkezet
68800099-11083030-00000000
PayPal petscare2000@gmail.com

Köszönjük.

pcas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr715986660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása