Yellow
2020. június 16. írta: PCAS

Yellow

50_1.jpgAz a kb 2 év körüli kisfiú akit szombaton mentettünk 5 kutyatársával együtt Vasmegyer és Nyírbogdány között a híd alól..

Ma teljes állatorvosi kivizsgáláson járt. Nem tudta még reggel, hogy nem ez lesz a kedvenc napja. De ami muszáj, az muszáj.. Volt vérvétel, nagyvérkép, FIV FeLV teszt, külső belső parazitamentesítés, fül tisztítás, mikrochip beültetés, és bizony még egy ivartalanítás részese is lett, így spontán. Nem tudunk elég hálásak lenni, hogy tesztjei negatívak lettek. A füle csúnyán atkás volt, így került bódításba, hogy a mélyen lévő gyulladást okozó trutymót is eltávolíthassák. De ha már csucsukált, így nagyon gyorsan részese lett egy spontán megszervezett ivartalanításnak.

Ez a fiú cicák esetén igazából egy 15-20 perces beavatkozás, de a mai világban másként már nem lehet. Alapvetően egészségesnek mondható, kapott külső élősködők elleni cseppet is, ami a fülatkák ellen is jó. Holnap megkapja a féreghajtót, aztán 1 hét múlva az első oltását is.

Nagyon kedves, bújós, dorombolós (ex) fiúcska, lehet érte tolongani, akár jövő héttől cuccolhat, természetesen csak benti tartással.

Köszönjük, ha segítetek.
PCAS Állatmentő Egyesület
Tiszántúli takarékszövetkezet
68800099-11083030-00000000
PayPal petscare2000@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr3115812474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása