Care Candle - A Szeretet lángja
2020. június 11. írta: PCAS

Care Candle - A Szeretet lángja

2_4.jpg

A SZERETET LÁNGJA

támogatói gyertya

Megannyi lélek emlékére, akik élete egy gyepmesteri telepen végződött, mindazokért akik még remények között várják, hogy az övék ne ott érjen véget.

Mi a PCAS Állatmentő Egyesület idén már 10 éve, hogy a gyepmesteri telepek elavult szemléletű rendszere ellen küzdünk. Évek óta azon dolgozunk, hogy ezeknek a telepeknek a szemléletét megváltoztassuk. Hogy végre megszűnjön az évi több ezer altató injekcióval végződő halál, hogy az élet valódi értelmet és megbecsülést nyerjen.

Tudjuk, hogy jelenleg kevesen vagyunk, de célunk hogy elérjük, megszólítsuk mindazon embereket, akik nyitottak a változásra és hisznek benne hogy együtt még többet tehetünk. Így született meg az a gondolat, hogy állítsunk emléket minden hónapban mindazoknak, akiknek már nem tudtunk segíteni, mindazokért, akiknek nap mint nap próbálunk megoldást találni, hogy ne egy gyepmesteri telep cellájában érjen véget a történetük.

"Szeretet lángja"

Nem más, mint kézzel készült, természetes alapú környezetre és egészségre is ártalmatlan 100% természetes alapú szójaviasz gyertya.

Égjen a lángja a gyepmesteri telepek áldozataiért és a rendszer elavultságának bizonyítékaként, minden hónap azonos napján.

Mutassuk meg, hogy vagyunk/leszünk elegen, akik akarjuk, hogy ez a rendszer változzon. Akarjuk, hogy a régi, életet nem tisztelő, halált hozó szemléletnek már nincs helye 2020-ban, helyét váltsa fel a preventív, humánus, állatbarát hozzáállás.

A gyertyákat egytől egyig mi, saját kézzel készítjük, beleöntve a szívünk és lelkünk akaratát, ami minden nap előrébb visz minket ezen az úton. Mutassuk meg, hogy hónapról hónapra többen és többen leszünk, hogy megannyi láng által képviselt akarat képes valódi változást hozni a fejekben, a szívekben.



Megvásárlásával nem csak a környezetet támogatja, vele együtt a napi munkánkat az életmentést is, és azt az általunk felvállalt ügyet, hogy valódi változást tudjunk generálni.

Mutassuk meg, hogy vagyunk elegen, és még többen hónapról hónapra.

A gyertya kézzel készített, környezetbarát és jó minőségű szójaviaszból, üvegben, újrahasznosított papír címkével, kender zsinórral, illóolajjal, rajta az üzenet, hogy legyen ez a "szeretet lángja" .

Köszönjük ha vásárlásoddal támogatod a munkánkat, és egy közös ügy részesévé válsz.

webshop.pcas.hu

Együtt többre megyünk!

A reklámfotó egy valódi halálsoron készült.

A közös gyertya gyújtásokról további részletek majd az alábbi csoportban találhatóak és a gyertyáink tulajdonosai és a szimpatizánsok is az alábbi csoportba jelentkezhetnek: https://www.facebook.com/groups/666300377253163/

A HOLNAPI ADOMÁNYVÁSÁRUNKON MÁR MEGVÁSÁROLHATÓ ÉS HAMAROSAN A WEBSHOPON KERESZTÜL IS RENDELHETŐ LESZ !

Adományvásárunkról bővebben itt olvashatsz: https://www.facebook.com/pcas.allatmentes/posts/3108964425814158

pcas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr8615804700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása