Egy probléma lenyomata
2020. május 27. írta: PCAS

Egy probléma lenyomata

93.jpg

Valahogy minden napunk húzós az elmúlt hetekben.

Tudjuk, hogy sokkal nagyobb a hírértéke egy-egy látványosan beteg, sérült állat mentésének, mint a gyepmesteri telepek fogságából szabaduló kutyák kihozatalának.

Ők sokszor nem feltétlenül rossz állapotban vannak, viszont az a legalizált rendszer ahová landolnak lehetővé teszi a leölésüket, amint letelik az idejük és/vagy helyhiány lép fel adott telepen.. Mert bizony nem kellő kutyákkal tele van az ország.. Kóborok, kóborlók, feleslegesen megszületni hagyott kölykök, kiöregedett, megunt vagy rosszul megválasztott "kedvencek".. Az ok mindegy is, mert estig tudnám sorolni, amiért nem kellenek..
Mind az emberi felelőtlenség áldozatai..

Újfehértó, Nyíregyháza, Baktalórántháza, Hajdúhadház, Kunhegyes. Ma ezen települések gyepmesteri telepeiről szálltak be hozzánk, illetve 2 kölyök egy hagyatéki csapatból, plusz egy, aki egy cigánytelepről került mentésre.
Tulajdonképpen a mai utasaink előélete tökéletes lenyomata az ország állatokkal kapcsolatos problémakörének. Most szállt be az utolsó beszállónk, összesen 10 élet eddig túl kb 250 km en, és most még jön vagy 500 mire mindenki kiszáll és mi egyszer éjszaka valamikor hazaérünk a mieinkhez..

A szállító boxaink folyamatosan amortizálódnak, az üzemanyag költség sem kevés.

Aki fontosnak tartja ezt a fajta életmentő munkát kérjük támogassa, mert hétről hétre egyre nehezebb.

PCAS Állatmentő Egyesület
Tiszántúli takarékszövetkezet
68800099-11083030-00000000
PayPal petscare2000@gmail.com

Köszönjük!

pcas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr2415719980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása