Sakk
2020. április 29. írta: PCAS

Sakk

46.jpg

Hozok nektek néhány képet, megint úton vagyunk.

A szerepi gyepmesteri telepre többek között. Folyamatosan sakkozunk a helyeinken, ahogy valaki elköltözik már jön is a következő. Folyamatosan szervezeti segítséget kérünk és természetesen kapunk is másoktól, de mellette hozzánk is kerülnek, bár olyanok, akik már rég várnak és/vagy nem annyira kelendőek..

Ma elmentunk Charliert, a Nyíregyházi gyepmesteri telepre még tavaly került be, gyakorlatilag ott nőtt fel, de eddig senki nem akarta. Így ma atvettük, vannak szocializációs hiányosságai, ezeket igyekszünk kijavitani.

Szerepről hozzánk kerul Jason kozel egy evet várt, bull típusú es elég aktív, igy ma ő is hozzánk kerül. Majd meglatjuk.

Nagycserkeszen is vár rank kettő, ha ma nem jutunk el odáig az időhiány miatt, akkor holnap lesz a napja. Vannak kérdéseink amik felmerultek bennünk, de erről később.

Újfehértói rettegő kislány fogja még elhagyni a telepet, szintén ő is már holnap.

Szóval nem unatkozunk, közben péntekre készülünk, mert hosszú utra megyünk azokkal, akiket más szervezetek vállaltak. De arról pénteken bővebben.

Köszönjük ha segítettek, mert a költségeink állandóan versenyt futnak a pénztárcánkkal.

pcas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr2715653126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása