A 4 babácska
2021. január 08. írta: PCAS

A 4 babácska

20_7.jpgHát a mai napunk elég érdekesen alakult.. Délután kért segítséget tőlünk egy aknaba esett kutyához a katasztrófavédelem.. Illetve a tűzoltóság..

Így hát útra keltünk..

Akkor úgy gondoltuk, hogy ma "csak" 1 gyerekkel gazdagodunk.. A helyszínen gyorsan zajlottak az események, aztán eljutottunk a kipecázott gyerek "családjához".. A kettő között történeteket nehéz szavakba önteni, így meg sem próbálom..

Szóval kiderült, hogy egy félvad mama egészen elvadult gyerekeinek egyike esett az aknaba.. A kölyköket bezárták egy kalodába, hogy ne tudjanak kijárni, mi pedig látva a körülményeket elhoztuk őket is. Így 4 gyerekkel vettük az irányt a kórházba..

Magnum az aknaba esett kiskutya 2 napig volt lent.. Hallották a sírást, de nem találták honnan jön..

Meru, Mambo és Malibu pedig a tesók.. Extrém vadak, harapnak, Mambo kimondottan, vele küzdeni kellett rendesen.. Nehéz ezt nézni, miközben pontosan tudom mi zajlik bennük.. Szóval lettek négyen.

Magnum laborja nem jó, kapott roboráló melegített infúziót és elkezdtünk egy antibiotikum kúrát.. Mindenkiből ömlik a féreg..Szóval lett 4 babácskánk akikkel sok dolgunk lesz.


Köszönjük ha segítettek
PCAS Állatmentő Egyesület
Tiszántúli Takarékszövetkezet
68800099-11083030-00000000
PayPal petscare2000@gmail.com


pcas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr3716384110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása