Ivartalanítás a Huszártelepen
2020. október 26. írta: PCAS

Ivartalanítás a Huszártelepen

213_3.jpg2020 október 21-én a nyíregyházi Huszártelepen dolgoztunk.

200_4.jpgMinden évben szervezünk az itt élő állattartóknak háznál oltást. Évről-évre nő a jelentkezők száma. Az oltást és chipet természetesen a gazdák fizetik. Köszönjük dr Kassai Józsefnek és asszisztensének, hogy mindig szamithatunk rájuk.

Mi közben ellenőrizzük a tartási körülményeket, az ott élő állatok egészségügyi állapotát. Ahol szükséges adunk nyakörveket, kutyaházat. Köszönjük az oda adó munkát es segítséget FÖLDI ANDREÁNAK, aki sokat segít nekünk a helyszínen folyamatos önkéntes munkájával. ÁDÁM RENÁTÁNAK, hogy segít az összeírásban és kivitelezésben.

Köszönjük a nyíregyházi Állatbarát Alapítvány ivartalanítási segítségét, melyet az itt élő állatoknak nyújtanak. Nekünk erre sajnos nincs pénzügyi kapacitásunk. Mi a rossz állapotú állatokat mentjük innen vagy segítünk a gyógykezelésükben.

Az elmúlt héten 3 kölyök kutya került innen a gondozásunkba és a héten hozunk még el 2 bull típusú magára maradt állatot. Sajnos nagyon sok a kilakoltatás és sok állat marad magára a családok kiköltöztetése után. Nekünk a helyi gyepmesteri telep, mellyel a helyi önkormányzat "megoldja" ezt a nagy problémát, nem opció!
...
....
...
...

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr9016258508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása