Daco, egy kilakoltatás hagyatéka
2020. október 19. írta: PCAS

Daco, egy kilakoltatás hagyatéka

140_2.jpg

Szóval értem én. Tudom, hogy vannak akikben sosem lehet majd valódi érzelmi kötődést kialakítani.

Egyszerűen nincs annyi érzelmi intelligencia, hogy bele tudja magát képzelni a másik fél (mindegy, hogy állat vagy ember) helyzetébe se..

Kilakoltatás. Értjük. Van, hogy tényleg van miértje.. Itt volt. Azt is, hogy az ingatlannak van tulajdonosa, aki nem azonos a lakóival..

De.

Mert van DE.

Hogy egyiknek se jut eszébe, hogy segítséget kérjen /nyújtson egy ott maradó életnek, aki a világon semmit nem tehet arról aminek épp az áldozatává válik, nálam már az elfogadhatatlan kategória..

Szóval Gyurika. Mert így hívták.. Volt neve.

Csak ült az ajtó előtt és várta, hogy hazajönnek.. Ő nem tudta, hogy nem fognak. Azt sem, hogy pont ő maga nem érdekli őket annyi év után sem, hogy valami képzelt jövőt rajzoljanak neki..De mások szóltak.. Olyanok akik ezt nem tudták közömbösen végignézni..

Volt egy cica is. Ő sajnos mire odaértünk eltűnt..

De ő csak ült az ajtóban.. Az udvaron meg szemét és lakáskultúra magazin hegyek..Hát szürreális picit..

Szóval Daco aka Gyurika velünk jött.. És nem fog többé egyedül várni a semmire..Egyik szemét korábban már elvesztette vmi utcai bunyóba..Többé ilyen sem lesz.

Isten hozott Daco a csapatunkban. Minden jó lesz. Ígérem.

Köszönjük, ha segítetek.

PCAS Állatmentő Egyesület
Tiszántúli Takarékszövetkezet
68800099-11083030-00000000
PayPal petscare2000@gmail.com

pcas.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr3616245586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása