Díva
2020. július 23. írta: PCAS

Díva

1_3.jpgTegnap hosszú napunk volt. A jelenlegi állataink nagy százaléka vmilyen tartós egészségügyi problémával küzd.

Diva 
Ő az a kislány aki lebénulva került be a hajdúhadházi gyepmesteri telepre. Úgy tűnt, hogy reagál a szteroid kezelésre, de nem a várt eredményt hozta. Mivel a röntgenje nem mutatott olyan elváltozást ami indokolta volna járásképtelenségét, így MRI vizsgálatra volt szüksége, hogy lássuk mi történik a gerincén belül. Csak Pesten tudják elvégezni, tegnapra kaptunk időpontot neki.

Tegnap hosszú napunk volt, Diva túl van a vizsgálaton és a szakorvos első véleménye alapján nagyon nagy a baj. A nyaki gerinc szakaszon valószínűleg gerincvelő daganat okozza a problémát. Szövettani mintavetel a következő lépés, de megvárjuk a teljes kiértékelését a vizsgálatnak.


Szeretnénk bízni, hogy van valamilyen lehetőség még amivel tudunk számára boldog időt adni még szeretetben, mert annyira igazságtalannak érezzük vele szemben. Sosem volt jó élete, ehhez elég ránézni tönkre ment testére, sokat megélt arcára. Igen, a bulltipusú kutyák nagy százalékának csak "ennyi jut".. Tudjuk.. Mert nem megfelelő emberek kezébe kerülnek..

A vizsgálatok nagyon költségesek, de elengedhetetlen feltétele annak, hogy tisztában legyünk az állapotával.

Köszönjük ha segítettek

PCAS Állatmentő Egyesület
Tiszántúli takarékszövetkezet
68800099-11083030-00000000
PayPal petscare2000@gmail.com

 

pcas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr7816044410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása