A szaporítás áldozatai
2020. július 02. írta: PCAS

A szaporítás áldozatai

221.jpgVannak olyanok, akik szerint ez rendben van. Vannak olyanok, akik szerint ezzel felesleges foglalkozni.

Vannak olyanok, akik minden hatósági intézkedés után, amikor több kutya szabadul, beleállnak az állatvédőkbe, akikhez kutya került.
Nem állatvédő az, aki a szaporítók oldalán kardoskodik. Nem állatvédő az, aki a kutyák megmenekülésének öröme helyett hibákat keres a "miért nem itatták meg"-től a "minek gyűjt rá adományt"-on át a "ha nincs árnyék, minek fogadta őket, és a napernyőkérés is minek"-ig. Ezeknek az embereknek nem a kutyák a fontosak. Megkeseredett valójukat fröcsögik szét az internet adta lehetőségekkel élve.
A szaporítás biznisz. Az állatok egyetlen szaporítónál sincsenek jó helyen. Szűretlen, oltatlan, ismeretlen származású egyedek pároztatása kvázi állatkísérlet, nettó állatkínzás. A külföldre tömegben "eladás" gazdasági bűncselekmény. Az egész állatkínzás, sokszor megspékelve okirat hamisítással is. Mégis még mindig relatíve kevés telep bukik le. Pedig biztosan sokan és sokat látnak, hallanak...
Mi örülünk, hogy ez a csapat kutya megmenekülhetett a munkában résztvevő 11 szervezetnek és az eljárást lefolytató hatóságoknak hála. A károgók meg nem tettek most sem semmit, csak ártani próbálnak. Ahogy mindig. Köszönjük ha segítettek, mert nem adjuk fel. Értük dolgozunk nap mint nap. Szaporító telepek, gyepmesteri telepek mindegy is. Mindenhol rengeteg állat szenved hozzájuk nem méltó körülmények között.
PCAS Állatmentő Egyesület
Tiszántúli takarékszövetkezet
68800099-11083030-00000000
PayPal petscare2000@gmail.com

 

pcas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr8715978882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

flydomi 2020.09.25. 17:58:44

Isten........ha van is,az biztos,h nincsenek erzesei..........
süti beállítások módosítása