Otília
2020. június 27. írta: PCAS

Otília

142_1.jpgOTILIÁT egy gyepmesteri telepről mentettük 3 testvérével.

Sajnos az egyiket elvesztettük parvóban, melyet már a gyepmesteri telepen kaptak el. Otilia és 2 testvére túlélte. Nekik nem az utolsó állomás volt a gyepmesteri telep, mint sok más társuknak, mert innen is mentünk folyamatosan. Otilia azóta már családban él gyönyörű helyen.

143_1.jpg

Valaki nem vigyázott, hogy ne szülessenek meg. Valaki kidobtak őket mikor már világra jöttek. Bekerültek a magyar sinterrendszerbe, melynek legfőbb célja a felesleges és gazdátlan állatok eltüntetése, elpusztítása. Ehhez törvényt is alkottak, mely megengedi ezen állatok 14 napos karantén letöltése utáni leölését. Ezeken a helyeken gyilkolnak megelőzés helyett. Kivételt képeznek azon telepek, melyekről állatvédők mentenek, küzdve az árral, amit a lakosság gondatlan állattartása ró a nyakunkba a vég nélkül beözönlő eltüntetésre várakozó állatok véget nem érő áradata miatt....

Mi nem adjuk fel. Küzdünk tovább a rendszer megreformálásáért!

NEMET MONDUNK A GYILKOLÁSRA!

pcas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr2415970394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása