Harper, a meglőtt kutya
2020. június 20. írta: PCAS

Harper, a meglőtt kutya

79_1.jpgMég hétfőn történt.. Noémi, egy civil állatvédő lány kapta az értesítést, hogy egy vérző kutya van Ópályiban egy kapu előtt. Menetközben egyeztettünk.

Ő ment el érte, aztán a kórházban találkoztunk. Első pillanatban úgy tűnt sérüléséből hogy talán egy másik kutya rendezte meg, de amikor a röntgen elkészült, megdöbbentő volt a látvány.. Meglőtték.. A jobb oldalon a füle leszakadt, csak egy darabka tartotta, a jobb hátsó lába pedig tele lövedékekkel..

Mi vesz rá valakit ilyen brutális tettre? Nem tudjuk. Azt tudjuk, hogy Harper egy nagyon kedves fiatal fiú. Azt tudjuk, mert tapasztaltuk, hogy az iszonyatos fájdalmai ellenére sem volt benne semmiyen rossz szándék. Megadással tűrte a vizsgálatokat.

Kérdéses volt, hogy a lövedékek közül fúródott e valamelyik a térdizületébe. A röntgen alapján nagyon úgy festett.
Kedden műtétileg amputálásra került a füle, mert menthetetlen volt. Illetve eltávolításra került lövedék. Nem mind, mert nagyobb lett volna a szöveti károkozás az eltávolítással. A feljelentést természetesen az orvosi dokumentumok kíséretében megtesszük. Illúzióink nincsenek. Mondanám hogy hiszünk az igazságszolgáltatás erejében, de az eddigi tapasztalatok alapján nem várunk valós "eredményeket"..

Harper tegnap elhagyhatta a kórházat, még gyógyszeres kezelés alatt áll, és 1 hét múlva kontroll és varratszedés következik.

Kérjük a segítségeteket a számlák rendezéséhez, mert másként nem tudunk segíteni.

PCAS Állatmentő Egyesület
Tiszántúli takarékszövetkezet
68800099-11083030-00000000
PayPal petscare2000@gmail.com

Közleménybe "Harper"

Köszönjük.

pcas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr915904010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ember100 2020.06.23. 14:50:00

Helló !

Ha jól látom ezek sörétek .
Mi itt a tennivaló ? A környék ÖSSZES vadászának alibit igazolni átnézni a fegyverét elszámoltatni a lőszerrel stb.Ugyanis Magyarországon CSAK vadászoknak lehet fegyvere.
Már rég óta tele a törpöm a vadászokkal. Mint pl. a francia család lelőtt kutyája és utána a test illegális eltüntetése és ez csak csepp a tengerben.
Amúgy ki az a barbár gyökér állat aki meglő egy állatot , kutyát.
Ölni akkor ölünk állatot ha meg akarjuk enni vagy veszélyes az emberekre.
Sitt, sitt, sitt...
A Bátaszéki nő is megúszta felfüggesztettel PEDIG letöltendő sittet érdemelne.
süti beállítások módosítása