Életben maradni
2020. május 26. írta: PCAS

Életben maradni

103.jpg

Vannak napok, amik olyan véget nem érőek..

Elütötték.. bónuszba szétázott az esőben, miközben igyekezett életbe maradni és nem megfulladni a folyamatosan lenyelt vérétől. Hát érte is elmentünk, már nem mozgott, csak levegőt vett még. Természetesen kórházig meg se álltunk. Sokkos, állkapocs törött, kihűlt, és vemhes. Belső vérzés nem látható a vizsgálatok alapján, duphas mannisolos infúzióval megkezdték a sokktalanítását.

Ha az éjszakát túléli holnap az ortopéd sebész újabb vizsgálatok alapján bízunk benne össze tudja rakni a száját és ha addig el nem vetél, ivartalanítását is megcsinálják, mert jelenlegi állapotában ez az egyetlen megoldás.(és amúgy is..)

Nem akarok már felelős állattartásról szóló, és /vagy miért hagyjátok kijárni a cicátokat, ha annyira szeretitek frázisokat súlykolni.. Mindenki számoljon el maga a tetteivel és azok következményeivel. Felelőtlenség áldozata ő is.

Költségek saccolásába bele sem merek gondolni, de neki kell az esély az élethez és meg is kapja.

Segítettek?

PCAS Állatmentő Egyesület
Tiszántúli takarékszövetkezet
68800099-11083030-00000000
PayPal petscare2000@gmail.com

Köszönjük!

pcas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr2615720016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása