215 mentett állat a keleti pokolból
2020. május 21. írta: PCAS

215 mentett állat a keleti pokolból

92.jpg

..mert NEMET MONDUNK A GYILKOLÁSRA! Gyilkolás helyett megelőzés!

2020 január 1-től május 20-ig 215 ÁLLATOT MENTETTÜNK, AKIK HALÁLOS INJEKCIÓ HELYETT AZ ÉLETET KAPTÁK TŐLÜNK ÉS A SEGÍTSÉGET NYÚJTÓ ÁLLATVÉDŐ SZERVEZETEKTŐL, CIVILEKTŐL!

MENTETT ÁLLATOK LÉTSZÁMA, AKIKET MÁS SZERVEZETEK FOGADTAK innen a keleti pokolból 2020. januártól - 2020. májusig : 148 !

A PCAS ÁLLATMENTŐ EGYESÜLET GONDOZÁSÁBA KERÜLTEK LÉTSZÁMA 2020. januártól - 2020. májusig : 67 !

Ezek az állatok a magyar törvények által megengedett módon gyepmesteri telepekre bekerülve LEÖLHETŐEK! Senkire nem szamíthatnak ezeken a sokszor eldugott helyeken csak az állatvédőkre és állatbarátokra!

Ezt a 215 állatot gyakorlatilag méreg injekció általi halálra ítélték a társadalom egyes egyedei...

Az, hogy egy - egy gyepmesteri telepen ne öljék le előbb vagy utóbb a bekerülő állatokat az állatvédők munkája nélkül kivitelezhetetlen. Az önkormányzatoknak sem tapasztalatuk, sem megfelelő emberük, sem kapacitásuk és legtöbb esetben akaratuk sincs a leadott megunt és befogott kóbor állatok hirdetésére, ellátására és felelős gazdasítására.

Szeretnénk újra köszönetet mondani azon szervezeteknek, akik folyamatosan segítséget nyújtanak a keleti orszagrészben bajba kerülő állatoknak is, hiszen egyedül, összefogás nélkül ennyi állatot mi képtelenek lennénk elhelyezni.

Folyamatosan járjuk az adott gyepmesteri telepeket, fotózzuk, videózzuk, ha kell a sürgős eseteket kórházba szállítjuk, harcolunk a tartási körülményeik javításán, és szállítjuk, mentjük őket, egyeztetünk befogadó szervezetekkel. Ehhez nagy segítségünk online egy civil állatbarátokból álló kis csapat, akik a hirdetéseket elkészítik, terjesztik, eljuttatják csoportokba, esetenként lebeszélik a befogadó szervezettel a részleteket, fuvarokat szerveznek.

NAGY KÖSZÖNET AZ ALÁBBI SZERVEZETEKNEK, AKIK HOSSZÚ TÁVON SEGÍTSÉGET NYÚJTANAK

Eszkuláp Állatvédő Egyesület
Budaörsi Állatmenhely
Vagabonddog Állatvédő Egyesület
Happy Dog Ungarn
Hungary Hearts Dog Rescue
Border fajtamentés
Sabina német juhász menedéke
Noé Állatotthon Alapítvány

KÖSZÖNJÜK A CIVILEK SEGÍTSÉGÉT:

Gál Anita
Vajda Kovács Krisztina
Kárpáti Judit

KÖSZÖNJÜK AZ ONLINE CSAPAT SEGÍTSÉGÉT!

Polonkai Gabi, aki mindig minden kérésünkben azonnal segít. Posztot ír, kapcsolatot tart, szervez, irányítja az online csapatot!

És köszönjük az online segítőknek a sok megosztási és egyéb segítséget!

Nagy Csilla
Kárpáti Judit
Fanny Deák
Olivia Korossy
Fanni Deák
Hajni Fekó
Eszter Pohárnik
Ágnes Haman
Enyedi Anikó
Kalocsai Ágnes
Gönczy Zsuzsa

Más területeken köszönjük a kitartó munkát és segítséget:

K. Brigitta
Róza
B. Gabi
B. Péter

KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGET MINDEN TÁMOGATÓNKNAK, AKIK NÉLKÜL NEM TUDNÁNK AZ ÁLLATMENTŐ MUNKÁNKAT VÉGEZNI!

Köszönjük az idei adó 1 % felajánlásokat is, amit sajnos tegnap éjfélig lehetett felajánlani.
Köszönjük a mentett állatok nevében is!

Szóval az idén 2020 januártól május 20-ig itt a Kelet - Magyarországi régióban (Demecser, Baktalórántháza, Nagycserkesz, Hajdúhadház, Újfehértó, Téglás, Nyíregyháza, Szerep) 9 Szabolcs és Hajdú megyei gyepmesteri telepekről EGYÜTT KÖZÖSEN CSAPATMUNKÁBAN 215 ÉLETET MENTETTÜNK!

Mi pedig harcolunk tovább rendületlenül, ahogy ezt már 20 éve tesszük! Idén novemberben lesz a szervezetünk 20. születésnapja! Ebből a utóbbi 10 évünk már kimondottan a gyepmesteri elavult rendszer elleni küzdelemmel telt!

Munkánkról bővebben itt lehet tájékozódni :

pcas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr215710700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása