Felújítás
2020. május 06. írta: PCAS

Felújítás

60.jpg

Kicsit el vagyunk havazva, kevesebbet jelentkezünk, mert gőzerővel javítunk, festünk, fertőtlenítünk.

Megérkezett az ózongenerátor is, amivel a mentőautóinkat fertőtlenítjük majd. Folyamatosan mentünk és szállítunk állatokat, így a manuális fertőtlenítes mellett erre is szükség van a kórokozók kiírtásához a mentőautók minden eldugott zugában is.

Köszönjük mindenkinek, aki támogatja a felújításainkat. Fontos feladat, hiszen 1-1 kennel akár több száz állatnak jelent új esélyt, így ezeknek még több évet szolgálni kell a bajba jutott 4 lábú barátainkat!

A felével már kész vagyunk. Sajnos ehhez is csak mi vagyunk, így a folyamatos mentések mellett lassan tudunk csak haladni. A gyomgátló fóliát leraktuk, és a kennelek közel fele felújítva, megjavítva és lefestve kutyaházakkal együtt. Eddig nem hoztunk a kiürült kennelekbe mentett kutyákat, de ma újra útnak indulunk menteni. A kunhegyesi és szerepi gyepmesteri telepekre fogunk ellátogatni. Ma már biztos lesz új kennel lakónk.
Majd erről is később beszámolunk nektek.

Köszönjük, ha támogatod állatmentő munkánkat!

Köszönjük ha segítettek

www.pcas.hu
PCAS Állatmentő Egyesület
Tiszántúli takarékszövetkezet
68800099-11083030-00000000
PayPal petscare2000@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr915668132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása