Pepe
2020. április 26. írta: PCAS

Pepe

35.jpg

Ő az autobalesetes kisfiú, akinek a gerincét érte az ütés..

Tegnap elhagyhatta a kórházat, hazacuccolt. A további vizsgálatok alapján úgy döntöttek orvosaink, hogy nem nyúlnak a gerincéhez műtétileg, mivel a háti szakaszon egymás mellett 2 csigolya tört. A fixálással nem javitananak a helyzetén, csak egy nagy traumának tennék ki a testét. A szteroidos kezelést megkapta, most 3 hét ketrecnyugalom vár rá, utána pedig elkezdhetünk dolgozni az új életén. Kerekes kocsis kutya lesz.

36.jpg

Kérni fogjuk hozzá a segítségeteket, hisz egy ilyen szerkezet nem olcsó dolog, de ahhoz hogy minőségi életet tudjon élni neki elengedhetetlen. Szerencsétlenül érte az ütés, a teljes hátulja lebénult. Nincs akaratlagos vizelet ürítés, a hólyagját nekünk kell nyomni, hogy megelőzzük a pangó vizelet okozta gyulladásokat. A széklet úgy tűnik eddig, hogy magától működik, bízunk benne hogy igy is marad.

37.jpg

Köszönjük, ha segítettek, hogy sikerüljön ennek a kisfiúnak egy újra gondolt minőségi életet adnunk.

A támogatási lehetőségekről:a pcas.hu oldalon tájékozódhattok.

Köszönjük Pepe nevében!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr9715642256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása