Bocskaikert
2020. április 19. írta: PCAS

Bocskaikert

18.jpg

Vajon mi folyik ott?

Tavaly decembertől nem kérnek a segítségünkből, nem válaszolnak a megkereseléseinkre. Újból megkérdezzük: Mi történt ezekkel a szerencsetlenekkel? Egyről már tudjuk, hogy halott... Ő az, akiért épp úton voltunk, mikor közölték velünk, hogy megoldják nélkülünk. Hát megoldották...

Mi sem vagyunk mindenhatók, de állatvédők vagyunk és az ilyen értelmetlen halál tényét nem tűrjük! December óta válaszokat várunk! MI TÖRTÉNT A BEFOGOTT ÁLLATOKKAL? ÉS MI TÖRTÉNIK 4 HÓNAPJA OTT? Mi történik a kóbor állatokkal? Milyen megelőző intezkedeseket hajtottak végre, ha már a mi munkánkra nincs szükség? Nyilván mindig mi vagyunk a rosszak. Már megszoktuk, de ezt vállaltuk. Olyanokért harcolunk, akiket sok helyen semmibe sem néznek. Válaszokat várunk. Ha szépen, ha csúnyán,de válaszokat! KERESSÜK A KÉPEN SZEREPLŐ KUTYÁKAT! Akinek bármilyen információja van róluk, kérjük tegye meg, hogy tudatja velünk!

Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr9515627680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása