Állatvédői összefogás egy cél érdekében
2020. április 17. írta: PCAS

Állatvédői összefogás egy cél érdekében

8.jpg

Újra útra kelünk, hogy állatokat mentsünk.

Ezúttal 4 kutyát fogunk menteni,akik még csak számok. Ők mind a mi gondozasunkban maradnak. A további 4 kutya hamarosan szintén hozzánk fog kerülni 4 különböző gyepmesteri telepről. Ők problémásak, nehezen gazdasíthatóak. (Majd még további 2 több mint 1 éve a nyíregyházi gyepmesteri telepen lévőt.ők nem szerepelnek a fotón )

7_1.jpg

Nagyon hálásak vagyunk minden szervezetnek, aki segít nekünk erről a 10 telepről menteni Egyedül nem győznénk.

Hogy megértsétek a mentési szisztémánkat, elmondjuk, hogy dolgozunk. Mi ezzel igyekszünk segíteni az átvevő szervezeteknek és magunknak is, hogy csak olyan gyepmesteri telepre kerülő állatokat mutatunk meg nekik, akiket remélünk, hogy hamar tudnak gazdasítani, így hamarosan újabb gyepmesteri telepre bekerülő állatokat tudnak befogadni, ellátni, oltani, ivartalanítani, majd gazdasítani.

Ezért van az, hogy mi NEM gazdasítunk közvetlenül a gyepmesteri telepekről ! Ezek nem menhelyek! Az állatok előélete természete, viselkedése is teljesen ismeretlen. Nincs, aki ezt feltérképezze. Az általunk a bekerült állatok fotózása céljából ott töltött fél óra, óra kevés ahhoz, hogy megismerjük őket. Sokszor se chip, se oltás és ivarosak! Nincs aki ott az ivartalanítás, orvosi vizsgálatokat elvégezze, mi pedig a kevés ürülő helyeinkre ha hetekre olyan állatokat pakolunk be, akikre van gazdajelölt, (akik több esetben a folyamat végére visszalépnek) , akkor elvesszük az esélyt azoktól, akiknek mi vagyunk az utolsó esélye! Ezt felelősen csak így lehet és úgy, hogy sosem adod fel, de ismered a korlátaidat és segítséget mersz kérni, mert belátod, hogy CSAK EGYÜTT TUDTOK EREDMÉNYESEK LENNI!

Mi cserébe tartjuk a helyeinket a végletekig a beragadó problémás és nem túl kelendő állatok részére. Ez nem azt jelenti, hogy az átvevő szervezetek nem segítenének ezeknek az esélytelenebbeknek is, ez azt jelenti, hogy mi nem akarjuk őket bedugítani, mert akkor hosszú távon nem fogunk tudni együtt dolgozni!

Köszönjük az
Eszkuláp Állatvédő Egyesületnek
A NOÉ Állatotthon Alapítványnak
A Happy Dog Ungarnnak
A Vagabondog Állatvédő Egyesületnek
A Budaörsi Állatmenhelynek
A Hungary Hearts Dog Rescue- nak
Szabina német juhász menedékének
A civil mentéseknek
A Borde Collie fajtamentésnek
És azoknak is akiket most kifelejtettünk
a sok segítséget amit ezeknek a gyepmesteri telepekre kerülő állatoknak nyújtanak és megértik a törekvéseinket az elavult rendszer reformálására! És megértik, hogy nem minket mentenek meg, nem nekünk segítenek, hanem egy rossz kiírtó rendszer áldozatain, amibe ha nem nyúlunk bele mi állatvédők valóban már csak 14 nap az élet!!!

Tamogassátok őket is, kövessétek oldalaikat, fogadjatok tőlük örökbe!

SZÓVAL MA RAJTUNK A SOR , A MAI SZABADULÓK MIND NÁLUNK MARADNAK , OLTÓDNAK , IVARTALANÍTÓDNAK , REHABILITALÓDNAK ÉS MARADNAK AMEDDIG CSAK KELL !

MERT A GYILKOLÁS NEM MEGOLDÁS!
MINDENKINEK JOGA VAN AZ ÉLETHEZ!
A MEGELŐZÉSRE KELL MOST MÁR KÖLTENI ÉS NEM A "FELESLEGES" KÓBOR ÉS LAKOSSÁG ÁLTAL LEADOTT, MEGUNT ÁLLOMÁNYOK KIÍRTÁSÁRA!

Azt gondolom, most a vírus helyzet miatt sokan szembesülhettek már esendőségükkel és kiszolgátatottságukkal!
Ezek az állatok rajtunk kívül már senkire sem szamíthatnak! Légy empatikus! Ha segíteni nem tudsz nem baj, de ne árts!

Hamarosan beszámolunk és összefoglaljuk az elmúlt időszakunkat, de most még fontosabb feladatunk van .

"A remény mindennél erősebb. Minden nap úgy ébredni, hogy talán ma értem is eljön valaki, mert valahol messze egy ember szívében megszólal egy hang: Indulj, mert várnak rád!"

...

Itt tartunk jelenleg A kis csapat már a fedélzeten.
Aki hátra nem fért,( mert ő extra beszálló, ivartalanítva lett és gyorsan haza visszük) , ő most elől utazik egy rövid távon. A többiekkel megyünk tovább a rehabilitációs telepünkre.

9.jpg

10.jpg

11_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr8515627610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása