Koronavírus Info - Nyíregyháza és környéke
2020. március 12. írta: PCAS

Koronavírus Info - Nyíregyháza és környéke

c5.jpg

Állatmentő szolgálat a koronavírus idején.

Az egyre terjedő KORONAVÍRUS miatt a gazdás állatok védelme érdekében a PCAS ÁLLATMENTŐ EGYESÜLET állatmentő szolgálatot (és online tanácsadást is) biztosít olyan gazdás állatok részére, akiknek a tulajdonosának esetleg kórházi karanténba kell vonulni a következő időszakban és senkire nem tudja hagyni állatai ellátását. Az teljesen (szomszéd, rokon, barát segítsége nélkül) EGYEDÜL MARADT ÁLLATOK ellátását NYÍREGYHÁZA és KÖRNYÉKÉN (15km-es körzet) tudjuk ÁTMENETILEG megoldani !

Kérünk továbbá minden állattartót, hogy megfelelő mennyiségű élelmiszert biztosítson a szükséges időre az állatainak, ugyanis 130 mentett állat van jelenleg is a gondozásunkban, akik élelmezését szintén nehezen tudjuk megoldani.

Természetesen extra segítségünk nincs, így a sok teendőnk mellett nekünk kell ellátni ezt a feladatot is, így kérjük, csak az kérje a segítségünket, aki valóban sehogy nem tudja megoldani az egyedül maradó állatai ellátását!

AKIHEZ NEM TUDUNK ELJUTNI, MERT MESSZE VAN, SEGÍTÜNK TANÁCSOKKAL! Az ország bármely településéről kérhettek tőlünk tanácsokat áthidaló módszerekre!

EGYÉB, állatokat is érintő HASZNOS INFÓKAT megtalál mindenki az alábbi FACEBOOK POSZT ALATT hozzászólás formájában:

https://www.facebook.com/pcas.allatmentes

További információ: pcas.rescue@gmail.com

pcas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr4015516742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása