A hontalanok világnapja
2020. január 07. írta: PCAS

A hontalanok világnapja

AUGUSZTUS 16. A HONTALAN ÁLLATOK VILÁGNAPJA!

Ennek jegyében a felelős állattartásra és a több ezer , magyar gyepmesteri telep halálsorain ülő állatra szeretnénk felhívni a figyelmet!

A PCAS Állatmentő Egyesület a magyar gyepmesteri altatórendszer elleni küzdelemre tette fel az életét, létezését. Munkásságunk e területen 2010-től zajlik. Az elmúlt években több, mint 5000 állatot mentettünk altató telepek (gyepmesteri, ebrendészeti) halálsorairól, továbbá megkínzott, balesetet szenvedett, béna, vak, csonkolt végtagú, valamint öreg, beteg állatokat egyaránt. Eredményeinket hamarosan publikáljuk!
Petíciónkat itt találjátok, kérjük aki szimpatizál törekvéseinkkel írja alá.

Addig is arra kérnénk mindenkit gondolkozzon felelősségteljesen és gondolja át alaposan mielőtt állatot vesz magához, képes -e élete végéig őt elkísérni , ami akár 17-18 év is lehet!!! LÉGY TE IS FELELŐS ÁLLATTARTÓ! SEGÍTS TE IS MEGÁLLÍTANI AZ UTCÁRA KERÜLŐ HONTALANNÁ VÁLT ÁLLATOK ESZTELEN ÉS VÉG NÉLKÜLI LEGYILKOLÁSÁT EZEKEN A TELEPEKEN!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr1015396970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása