"A halálod egy szó, amit mások fognak kimondani."
2017. május 09. írta: PCAS

"A halálod egy szó, amit mások fognak kimondani."

11057262_10205810326592908_7988962968007365667_n.jpg

 

"A halálod egy szó, amit mások fognak kimondani."

A PCAS Állatmentő Egyesület 2010 óta küzd az altatórendszer intézménye ellen. Hisszük azt, hogy összefogással, az állatvédők és önkormányzatok együttműködésével szebb világot teremthetünk a megunt, kidobott, kóbor állatok számára!
Magyarországon a legálisan működő gyepmesteri telepek száma jelenleg 100 fölé tehető. Működésüket az önkormányzatok finanszírozzák,az altatások mindennaposak.
Hivatalos adatok szerint évente mintegy 150.000 állat hal meg sintér (gyepmesteri) telepeken! Ez a szám a valóságban sokkal nagyobb.
Hazánkban közel 1millióra tehető a kóbor állatok száma.
Hisszük azt, hogy a befogásokra, altatásokra és a tetemek megsemmisítésére fordított összeg jobb célt is szolgálhatna, ha ezt a pénzt az önkormányzatok és az állatvédők közösen ivartalanítási programokra és a lakosság felvilágosítására fordíthatná. A törvények megismertetése és betartatása, a felelős állattartási kultúra oktatása elengedhetetlen ahhoz, hogy kevesebb állat kerüljön felelőtlen gazdákhoz, az utcára, majd menhelyekre vagy gyepmesteri telepekre, ahonnan segítség nélkül soha többé nem kerülnek ki. Minden állat megérdemelne a halál helyett egy szerető családot! Mi ezért küzdünk nap mint nap.

https://www.facebook.com/pcas.allatmentes?fref=photo

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr7012491615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása