Bonzo
2021. március 16. írta: PCAS

Bonzo

6_13.jpgKicsit lemaradtam a posztokkal, de valahogy mindig ezt vagyok kénytelen háttérbe tenni az élettel szemben. Tegnap "kórházas" napunk volt.

Bonzo. Igen ő az a kisfiú aki a Baktalórántházi Ebrendészeti telepről került hozzánk, láb töréssel. Január óta 2x lett műtve, tegnap pedig kontrollra mentünk.

Első körben külön szeretném mondani, hogy Bonzo már teljesen jó arc büszke vagyok rá, senkit nem akart megenni, barátságos kisfiú lett.

No, komolyabbra fordítva, a röntgenje nagyon jó híreket hozott, nagyon szépen összeforrt a csontja, így tulajdonképpen maradt is, hogy kivegyék a fixateurt a lábából. És, ha már így alakult, össze is kötöttük a kellemetlent a hasznossal, befizettük egy ivartalanításra is. Kicsit morcosan ébredt, de nagyon jól van.

Még néhány napig kötés van a lábán, aztán elhagyhatjuk azt is, hogy újra szaladhasson. A boka csontot összefogó implantátum maradt, ha nem okoz gondot, nem is kerül eltávolításra.

Köszönjük ha segítitek a költségeit

PCAS Állatmentő Egyesület
Tiszántúli Takarékszövetkezet
68800099-11083030-00000000
PayPal petscare2000@gmail.com
Adószámunk 18805831-1-15
Köszönjük

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr316466458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása