PCAS Állatmentés - Hírek 2010.08.17.
2010. augusztus 17. írta: PCAS

PCAS Állatmentés - Hírek 2010.08.17.

A PCAS szervezeti hírei

 

Új*** Virtuális örökbe fogadás!

Magánszemélyek és cégek számára egyaránt!Szervezetünknél lehetősége van egy-egy választott kutya külön támogatására is, vissza ellenőrizhető módon, amennyiben nem tudja örökbe fogadni, de segíteni szeretne rajta!

 Találkozhatnak szervezetünkkel is

2010. augusztus 28-án, szombaton Nyíregyházán az Országzászló téren 10-18-ig a Bors Alapítvány szervezésében :"VIDOROGJON a FÖLD is!"
a VIDOR Fesztivál rendezvénysorozat részeként. Közelebbről megismerhetik munkánkat, tagjainkat, örökbe fogadható kutyáinkat.

SOS! Augusztus 20-án lenne fuvarunk Pestre. Visszük Hurkalédyt és még 3 kutyát kihozhatnánk a sintértelepről és el tudnánk szállítani, ha lenne örökbe fogadó, jelentkező rájuk! Az örökbe fogadható állataink az alábbi oldalon is megtekinthetők:

www.kutyakingyen.eoldal.hu/oldal/altatasra-var--surgos

 

Örökbe fogadható kutyáink / Adoptable pets / Herren Gesucht

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr822227825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása