Bátor papa a doktor úrnál
2020. május 27. írta: PCAS

Bátor papa a doktor úrnál

127.jpg

Bátor papánk is járt ám kivizsgáláson. Megjegyezném egy hős és egy gyermek lelke keveredik benne.

Olyan imadnivaló volt, ahogy mindent tűrt, bizalommal és csak nézett a nagy barna szemeivel, aztán mosolygott is, mikor nem szúrkálták. Na de ez kötelező kör volt.

Összefoglalva, bőrbeteg, rühes, erre kapott minden csodaszert.

Magunk is meglepődtünk, de dirofilaria negatív eredménnyel zárult a tesztje viszont az ultrahangos dolgokban már nem volt ilyen sikeres. Nagyon erős szívzöreje van, ultrahangon látszik az elváltozás amit már korából adódóan nem lehet műtétileg helyrehozni. A hasi ultrahang alapján veséin ciszták lathatóak és vizesedik picit ami a szív problémái okoznak. Erre elkezdünk egy gyógyszeres kezelést, vizhajtóval. Vettek tőle vért nagy laborhoz, hogy lássuk hogy van e esetleg valami szervi elváltozás. Ennek eredményére még várunk.

Alapvetően mi nagyon örülünk, mert papának tudjuk hogy lesz jó néhány boldog megbecsült nyugdíjas éve még egy igazi szerető családban.

Köszönjük ha segítettek neki is
PCAS Állatmentő Egyesület
Tiszántúli takarékszövetkezet
68800099-11083030-00000000
PayPal petscare2000@gmail.com

pcas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr2415720170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása