Hank
2017. június 08. írta: PCAS

Hank

Ééééés tadaaam
Jöjjön a sárospataki "menhelyről" kimentett csapatunk azon tagja akiről eddig még nem szóltam :) szándékosan nem használom az "utolsó" jelzőt, mert szándékosan hagytam őt eme sorozat végére ...
Hank azaz "kakaevő papa"
Azon a napon döbbenetből döbbenetbe estünk...
Épp egy felnőtt falkából pecáztunk kevésbé jó állapotba lévő kölyköket mikor valaki "leparkolt" a lábamnál.. leparkolt hogy észrevegyük.. leparkolt hogy biztonságba érezhesse magát.. leparkolt mert ő akkor már tudta..
Ez volt az a pillanat mikor leparkolt a szívünkbe ❤
Egy rozoga meggyötört test.. csupa alázat..
Egyetlen bűne hogy ott volt ahol.. a többiek bántották, kifogták, nem engedték enni.. ezért nem maradt más neki, csak a többiek ürüléke.. ez tartotta életbe..
Kértük tegyék külön, visszajövünk érte.. (aznap már nem volt hova, mivel.. borzasztó érzés otthagyni, még akkor is ha tudjuk visszamegyünk érte bármi áron..)
Visszamentünk.. és nem találtuk.. kerestük.. aztán az utolsó alkalommal végre megpillantottuk, és onnantól többé már nem engedtük el míg be nem szállt az autóba.. ❤
Aztán megdöbbentünk mégegyszer és mégegyszer.. kiderült hogy Hank nem papa.. nagyon is nem.. Jobb szemét próbálták megmenteni, de minden próbálkozás és műtétek ellenére, végül el kellett távolítani..
Hank szintén rühös volt, borzasztó sovány, iszonyatosan meggyötört, elhasznált, szétütött... és mindezek ellenére hihetetlenül kedves, ragaszkodó.. ❤
(bizton állítom nem érdemli meg az ember őket..)
Aztán lassan kikupálódott, helyrejött, leszokott arról hogy ürüléket egyen, mert megtanulta hogy jár, neki is jár és nem csak jár, hanem jut is ennivaló!
És végül eljött a pillanat mikor hazaköltözött❤
Örökre.. nekünk részünkké vált, ő pedig része lett egy családnak! Igazi megbecsült, értékes része!
Hank képei többet mondanak tőlem nézzétek :) ❤

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1463022937074990&id=142881845755779

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr5912580083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása