Nemet mondunk az elavult gyepmesteri telepek gyilkolórendszerére! 
Köszönjük, hogy támogatja állatmentő munkánkat!
PCAS Állatmentő Egyesület
(Gyepmesteri telepekről mentő szervezet)
Adószám: 18805831-1-15 "A gyepmesteri telepek fenntartása önkormányzati feladat. Mi a gond ezekkel a telepekkel?
A tartás körülményei a legtöbb helyen az elvárható minimumot sem érik el. Szűk, takarítatlan ketrecekbe zárják az állatot, ahol sokszor még forgolódni, kényelmesen elnyújtózni sincsen helye. Többször tapasztaltuk, hogy egyáltalán nem etetik őket, a beteg vagy sérült állat semmilyen ellátásban nem részesül. Számos esetről tudunk, amikor elpusztításuk nemhogy nem humánus, de egyenesen barbár módszerekkel történik. A gyepmesteri telepre került állatok egyszerűen „eltűnnek” a rendszerben."
2017. március 30. írta: PCAS

Nemet mondunk az elavult gyepmesteri telepek gyilkolórendszerére! Köszönjük, hogy támogatja állatmentő munkánkat! PCAS Állatmentő Egyesület (Gyepmesteri telepekről mentő szervezet) Adószám: 18805831-1-15 "A gyepmesteri telepek fenntartása önkormányzati feladat. Mi a gond ezekkel a telepekkel? A tartás körülményei a legtöbb helyen az elvárható minimumot sem érik el. Szűk, takarítatlan ketrecekbe zárják az állatot, ahol sokszor még forgolódni, kényelmesen elnyújtózni sincsen helye. Többször tapasztaltuk, hogy egyáltalán nem etetik őket, a beteg vagy sérült állat semmilyen ellátásban nem részesül. Számos esetről tudunk, amikor elpusztításuk nemhogy nem humánus, de egyenesen barbár módszerekkel történik. A gyepmesteri telepre került állatok egyszerűen „eltűnnek” a rendszerben."

17662498_1823441777971321_2628622274093121536_n.jpg_320x320

betty.vidra készítette ezt a képet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.