Boldog új évet!
2016. január 03. írta: PCAS

Boldog új évet!

154736_157446334299330_142881845755779_273183_5622815_n.jpg

 

Engedjétek meg, hogy az év végi összegzésünk alkalmával első körben azoknak mondjunk köszönetet, akik a maguk extrém és kicsinyes módján ugyan, de lehetővé tették, hogy szervezetünk tovább folytathassa munkáját a kiszolgáltatott, bántalmazott, altatásra ítélt és balesetes állatokért!
(Biztos magukra ismernek……… :) / De semmiképp ne gondolják, hogy az ismeretlenség homályában maradtak.)

Ezúton szeretnénk megköszönni a megtisztelő és kiemelt figyelmét mindazoknak, akik az elmúlt hónapokban lehetővé tették „áldásos” munkájuknak köszönhetően, hogy szervezetünk közel 8 vizsgálaton essen át a létező összes hatóságnál.

Köszönjük azt, hogy drága idejüket és értékes energiáikat nem kímélve az állatok mentése helyett ránk áldozták ezt az értékes időt és a létező összes helyre feljelentéseket és bejelentéseket írogattak. Csak hálánkat tudjuk kifejezni érte, hiszen az utolsó vizsgálat is lezárult.

Volt szerencsénk a Vám- és Pénzügyőrséghez, Önkormányzathoz több alkalommal is, az Állategészségügyi Hatóság, Kormányhivatal is tiszteletét tette és nem utolsó sorban a NAV két vizsgálattal, mely évekre visszamenőleg történt meg.

A folyamatos támadások, megkeresések, jegyzőkönyvek, ellenőrzések lezajlottak. Jelentjük, szándékotokkal ellentétben……… ITT VAGYUNK és mentünk tovább!

Köszönjük, hogy segítettetek abban, hogy végre mindenki megismerje a munkánkat és eredményeinket és ezt valamilyen formában elismerje. Azt, hogy szükség van a munkánkra.

2015 a meghurcoltatás, rágalmazás és vizsgálatok éve volt. Ennek ellenére bátran kijelenthetem, hogy kis csapatunk, mely igen csekély tagot számlál hősiesen kiállta a szőnyeg bombázást és mindezek ellenére is folytattuk az állatmentő munkánkat. Erősebbé váltunk, talpon maradtunk és mindezek ellenére a támadások kereszttüzében idén is közel 500 állat életét mentettük meg eddig.
………….. és ti „kedves barátaink” ?

További sok sikert, és kívánjuk nektek, hogy 2016-ban a rágalmazás, hamis vádaskodás, és energiát nem kímélő összeesküvés elmélet gyártás, feljelentés írogatás helyett legalább annyi életet mentsetek , mint mi vagy az összes többi az igaz és valódi állatbarát szervezet vagy magán ember, akiknek a cél ugyan az : ÉLETEKET MENTENI és nem pusztítani!

Ezúton is kívánunk sikerekben gazdag boldog új évet nektek és a hozzátok hasonlóknak! Kívánjuk, hogy pont annyira eredményesek legyetek az állatmentésben, mint mi, akkor Magyarország egy szép hely lesz a világban és nem kell többé azon aggódnunk, ki fogja megmenteni ezt a sok halálra ítélt állatot, mert veletek jóval több élet lenne megmenthető!

Nem kell minket szeretni, de mielőtt kinyitod a szád, ide kell jönni megismerni állításod valódiságát, élni kicsit a mi életünket, kipróbálni, túlélni és jobban csinálni! ;)

Reméljük tiszta a lelkiismeretetek, ha ezeknek az állatoknak a szemébe néztek……….. csak mert rátok nem igen számíthattak volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcas.blog.hu/api/trackback/id/tr898228376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása